perjantai 25. toukokuuta 2018

Tasa-arvo ja kansalaisvelvollisuudet

Johan pomppasi. Juuri kun entinen puolustusministeri Elisabeth Rehn ehdotti yhden tärkeimmän tasa-arvon epäkohdan poistamista, eli kutsuntojen laajentamista myös naisille, niin eiköhän joku äärifemakko rupea tästäkin nalkuttamaan!

Ei tainnut tulla mieleen, että siivoaminen, synnyttäminen ja pienempi palkka ovat omien valintojen tulosta?! Toisin kuin esimerkiksi mieheksi syntyminen. Kukaan ei esim. pakota (paitsi Antti Rinne haluaisi) naisia synnyttämään. Saa niitä helvetin pentuja adoptoidakin! Ja abortinkin saa tehtyä, jos vahinko käy. Maailma kiittää kummassakin tapauksessa.

Siivoaminen sitä vastoin on yleensä naisten päänsisäinen ongelma. Harvoin miehet puunaavat hulluna kämppäänsä, varsinkaan sinkkuina. Parisuhteessa naiset taas pakottavat.

Palkkaeroista on taas puhuttu maailman sivu, ja mulla on tähän ehdotus. Hakeutukaa pois niistä helvetin lapsenhoito- ym. huonosti palkatuista töistä! Insinööreiksi, ekonomeiksi ja lääkäreiksi vaan, siellä se raha taotaan. Ehkäpä joku saattaisi haluta sen jälkeen maksaa lapsenhoitajillekin enemmän, jos niitä ei saa mistään.

Kyllä on helvetti taas ongelmat. Jalkapuuhun Senaatintorille pitäisi laittaa häpeämpään tuon mielipideaivopierun kaltaisista kirjoituksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Albert Einstein oli rasisti

... uutisoi roskalehti Helsingin Sanomat . Voi vittu mitä paskaa koko "artikkeli". Hesari on siteerannut Einsteinin päiväkirjaa (...