keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Albert Einstein oli rasisti

... uutisoi roskalehti Helsingin Sanomat. Voi vittu mitä paskaa koko "artikkeli". Hesari on siteerannut Einsteinin päiväkirjaa (minkä vitun takia muuten kuolleen päiväkirjat julkaistaan koko maailmalle?) mm. näin:

”Kiinalaiset eivät istu penkeillä syödessään, vaan kyykkivät kuin eurooppalaiset silloin, kun he käyvät tarpeillaan metsässä. Kaikki tämä tapahtuu hiljaa ja ujosti. Jopa lapset ovat hengettömiä ja näyttävät hidasjärkisiltä”, Einstein kirjoittaa päiväkirjoissa, jotka on ilmeisesti suunnattu hänen tytärpuolilleen Berliinissä.

”Olisi sääli, jos kiinalaiset syrjäyttäisivät muut rodut. Meidän kaltaisillemme pelkkä ajatuskin tuosta on kolkko”, hän jatkaa."

No voi perkele, että kyllä näyttää rasistiselta jutulta. Not. Jos kirjoittaa omia huomiota, mitä maailmalla tapahtuu, niin heti syytetään rotuSORROSTA. Varsinkin kun Einstein kirjoitti päiväkirjaansa 1920-luvulla, jolloin muutenkin vähän ajateltiin eri tavalla.

Mun mielestä taas Hesarin toimittajat ovat urpoja vihervasemmistolaisia kommareita, jotka näyttävät rumilta, ja meuhkaavat femakkoideologiaansa liian kovaa ja ei-ujosti. Olisi sääli, jos Hesarin toimittajat syrjäyttäisivät muut ihmiset. Toivottavasti tukehtuvat omaan femakkopaskaansa saatana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Albert Einstein oli rasisti

... uutisoi roskalehti Helsingin Sanomat . Voi vittu mitä paskaa koko "artikkeli". Hesari on siteerannut Einsteinin päiväkirjaa (...