keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Taustaa


Näyttääkö pääsi koskaan tältä? Monesti tuntuu, että mulla näyttää! Kohonnut verenpaine on vaarallista, joten tämän blogin tarkoitus on laskea verenpainetta; toisin sanoen tarkastella päivänpolttavia aiheita, jotka painetta nostavat.

Koska tämä on eka postaus, niin listaanpa lyhyesti joitakin päällimmäisenä mielessä olevia asioita.

Vappu: Turhaakin turhempi ryyppyjuhla, jengi dokailee Ulliksella vesisateessa, ja väittää että parasta ikinä! Täysin paskapuhetta. Väitän, että suurin osa mieluummin makaisi darrassa kotona lämpimässä vällyjen välissä. Myönnetään, että itsekin opiskeluaikana tuli sorruttua tähän toimintaan, mutta koskaan ei ollut hauskaa - ainakaan vesisateessa!

Anarkistit: Onko pakko tuhota kaikki, joka on saatu vaivalla rakennettua?! Sietäisitte saada turpaanne ja kunnolla. Senkin on joku vaivalla rakentanut, perkele.

Mielensäpahoittajat: Ottaa kupoliin ihan kunnolla! Taidan ihan vittuillakseni ostaa sulkapäähineen, ja mennä hiihtelemään se päässä kaupungille. Pitäisikö naisilta kieltää housut, kun ne ovat kuitenkin miesten vaate, häh?

Blogit: Helvetin typerä alusta saada äänensä kuuluville, ja nyt tuli sorruttua tähän itsekin!



Kylläpä helpotti, perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Albert Einstein oli rasisti

... uutisoi roskalehti Helsingin Sanomat . Voi vittu mitä paskaa koko "artikkeli". Hesari on siteerannut Einsteinin päiväkirjaa (...