torstai 17. toukokuuta 2018

Susanna Koskesta

Vastoin yleistä, ainakin netissä nähtävää konsensusta, tämä blogikirjoitus ei hauku Susanna Koskea, vaan päinvastoin puolustaa häntä. Ottaa nimittäin aika helvetisti päähän idioottien valitus Kosken kylmyydestä.

Ihan ensinnäkin, porukka valittaa, että kansanedustajalta ei löydy empatiaa elämäntapatyötöntä kohdaan. No yllätys? Koski edustaa Kokoomuksen oikeata laitaa, joka ei todellakaan halua jakaa rahaa vastikkeetta kenelle tahansa. Koski on äänestetty eduskuntaan ja edustaa äänestäjiään, ei ketään helvetin kommunistia. Kuinka vaikea on tämä tajuta?

Toiseksi, olisiko tämän elämäntapatyöttämän Tikkasen parasta katsoa peiliin (kirjaimellisesti), ja pohtia hetki, miksi makaa niin kuin petaa. Ehkäpä tämänhetkiseen sairauksiin on johtanut mahdollinen aiempi kessuttelu, liika ylipaino ym. elämäntavat. Ihan alkuun kannattaisi koettaa muuttaa asennetta, että mitään ei voi tehä, vaan pitää päästä eläkkeelle. Helvetti, en itse todellakaan päästäisi tuollaista loista eläkkeelle veronmaksajien rahoilla, ennen kuin on todistetusti yrittänyt kaikkensa päästä takaisin työelämään. Eri asia ottaisiko tuollaista kukaan, mutta ehkä asennemuutoksen jälkeen sellainenkin olisi mahdollista.

Kolmmanneksi, Tikkanen valittaa, että lapsen harrastus maksaa 200€ kuussa, ja että jonkun sekin pitäisi maksaa. Siis mitä helvettiä? 200 euroa kuussa harrastukeen on ihan saatanasti, edes jokaisella työssäkäyvällä ei ole tuollaiseen varaa, ja sitten vielä veronmaksajien pitäisi maksaa se. On jollain otsaa? Suosittelen itse, että lapsi käyttäisi tuonkin ajan vaikka matematiikan ja fysiikan opiskeluun, jolloin sitä massia saattaa tulevaisuudessa tulla vähän enemmän kuin sellon soitolla.

Lisäksi oiskohan kannattanut miettiä vähän aikaisemmin, montako lasta meinaa tehdä. On nimittäin tunnettu fakta, että lasten elättäminen ei ole mitään halpaa hommaa. Yksikin lapsi voisi riittää kolmen sijasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Albert Einstein oli rasisti

... uutisoi roskalehti Helsingin Sanomat . Voi vittu mitä paskaa koko "artikkeli". Hesari on siteerannut Einsteinin päiväkirjaa (...