maanantai 14. toukokuuta 2018

Silmänsä ummistavat idiootit

Päivän Hesarilla on hämmästyttävä kyky ampua itseänsä jalkaan kritisoimalla Venäjän median uutisointia Suomesta.
Paitsi, että Venäläisten hämmästely korkeimman oikeuden päätöksestä seksistä 10-vuotiaan kanssa on täysin järkeenkäypää, jo kolumnin otsikossa on kerrottu kaikki oleellinen fakta. Tosin venäläiset eivät ole ehkä tietoisia, että Suomella on jo rahat loppuneet ajat sitten ja velkaa on kertynyt pöyristyttävät 106 miljardia, kun vuosikymmen sitten velkaa oli puolet siitä.

Sehän on vain fakta, että valkoihoinen suomalainen mies on nykyään pahimman luokan vihollinen tässä maassa, ja maahanmuuttajat valtaväestön hyväksikäyttämiä uhreja. Vuonna 2016 maahanmuuttoon meni rahaa noin miljardi euroa, eli reilut 300€ jokaista työssäkävijää kohden. Aikamoinen massi suoraan kankkulan kaivoon. Nyt olisi jo korkea aika lopettaa sen vastikkeettoman sosiaaliturvan jakaminen ja vähän perkeleen äkkiä. Muuten tästä maasta lähtee se älykkäämpi ja tuotteliaampi väki pois aika pikamarssia. Toivoa vaan sopii, että näille silmien ummistajille osuu pilkka omaan nilkkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Albert Einstein oli rasisti

... uutisoi roskalehti Helsingin Sanomat . Voi vittu mitä paskaa koko "artikkeli". Hesari on siteerannut Einsteinin päiväkirjaa (...