keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Pitääkö lentokoneessa liikkua?

Hesarin kolumneista saa kyllä hyvin päivän annoksen vitutusta. Tällä kertaa aivopierun on päästänyt Pippa Laukka. Yleensä olen pitänyt Laukan kolumneja ihan fiksuina, mutta nyt on ajatus selkeästi lähtenyt laukkaamaan (heh).

Ihan ensiksi: kuinka helvetin vaikeaa on pysyä muutama tunti paikallaan? Itse kullakin varmasti jalat puutuvat, mutta eiköhän sekin ongelma niillä pakollisilla vessatauoilla tule hoidettua. Välillä nimittäin näkee niitä, jotka ravaavat käytäviä edestakaisin ja aiheuttavat ärsytystä sekä lentohenkilökunnalle että matkustajille. Kusipäisempää touhua lentokoneesta saa hakea, pl. ehkä istuimen makuuasentoon laskevat.

Nyt joku rupeaa nillittämään, että on niitä kaukolentojakin. No niin on, ja itsekin olen Atlantin ylittäen ollut paikallani koko 10 tuntia nousematta kertaakaan! Eikä tehnyt heikkoakaan, vaikka jalat osuvat edessä olevan selkänojaan vaikka kuinka man-spreadingissa (vittu mikä sana) piti. Jos on niin huonossa kunnossa, ettei pysty tällaisia matkoja lentämään, niin ehkä kannattaisi jättää ne Thaikkulennot väliin? Tai sitten ostaa suosiolla lipun sinne bisnesluokkaan.

Itse suosin lennoilla kokovartalopuudutusta, jonka saa lentoemoilta rahaa vastaan. Mutta sitten jos tätä joku yrittää, niin muistaa pitää turpansa kiinni lennon aikana! Sitä mölinää nimittäin ei jaksa vanha Erkkikään kuunnella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Albert Einstein oli rasisti

... uutisoi roskalehti Helsingin Sanomat . Voi vittu mitä paskaa koko "artikkeli". Hesari on siteerannut Einsteinin päiväkirjaa (...