torstai 3. toukokuuta 2018

Koiranomistajista

Avaudutaanpa samaan syssyyn toisesta asiasta, eli koiranomistajista. Tämä kansanosa tuntuu kuvittelevan olevansa itse maailman napa niin, että mitkään säännöt eivät koske heitä.

En jaksa edes kirjoittaa pitkästi siitä, että ulkona liikkuessa joutuu jatkuvasti katsomaan eteensä liukumiinojen takia, ja kaiken lisäksi kuuntelemaan sitä saatanan räksytystä. Kyseisiin koiranomistajiin ei järkipuhe tehoa, joten ehdotan kunnon sakotusoikeutta ja dna-rekisteriä.

Palaan siis pääasiaan, eli minkä helvetin takia ne koirat pitäisi saada ottaa mukaan kauppoihin ja kioskeihin. Ei tullut mieleen, että osa ihmisistä saattaa olla todella pahasti allergisia koirille? Tai saattavat jopa pelätä niitä? Puhumattakaan siitä, että jos koirasi kuolaa jonkin elintarvikkeen päälle, niin onpa tosi kiva ostaa sellainen, hyi helvetti! Piskisi todennäköisesti selviää pari minuuttia yksin oven ulkopuolella, ja jos ei niin, käy sitten siellä kiskalla ihan yksin, jättäen koira kotiin.

Kerran todistin henkilökohtaisesti, kun joku riemuidiootti oli ottanut mukaansa pienen koiran Stockan Hulluille päiville. Siis mitä vittua k.o. tyypin päässä liikkui? Ei varmaan mitään. Tuo on jo koirallekin ihan kusipäinen temppu, koska siinä ryysiksessä fifistä tulee helposti koiranmakkaraa. Tuollaisilta koiranomistajilta pitäisi ottaa eläin pois. Eläintenomistajilla pitäisi tosin muutenkin olla jokin eläinkortti, joka oikeuttaa eläimen pitämisen, koskee myös erityisesti kissanomistajia. Tämä ihan eläinsuojelun kannalta.

Loppukaneettina voisin todeta, että jätä koira kaupan/kiskan ulkopuolelle, ellet ole sokea ja koirasi on opaskoira. Ja jos olet Daredevil, niin sitäkään et saa ottaa mukaasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Albert Einstein oli rasisti

... uutisoi roskalehti Helsingin Sanomat . Voi vittu mitä paskaa koko "artikkeli". Hesari on siteerannut Einsteinin päiväkirjaa (...